home    info    activiteiten    reserveringen    foto’s    contact

header_hoeve_schettereind

Welkom bij hoeve Schettereind

Heerlijk struinen door prachtige tuinen!

,,Beleef de prachtige tuin van Hoeve Schettereind”

Hoeve Schettereind is gelegen in het buitengebied van Roosteren, een klein dorp in het “smalste” en wellicht ook het “groenste” stukje Nederland. Deze authentieke woonboerderij met omringende weilanden telt met ca. 6500 m2 totale tuinoppervlakte een prachtige plek om even heerlijk weg te dromen van alle drukte in het dagelijkse leven.

In 2005 hebben Harm en Margot Pustjens-Peters hier hun droomplek gevonden om wonen en werken aan huis te combineren met de liefde voor tuinieren.

Graag willen we de tuinen van Hoeve Schettereind vanaf het voorjaar 2018 op bepaalde dagen openstellen. We starten in april met speciale “Bloembollen” openstellingen in samenwerking met Brookergarden & De Carishof.

Harm en Margot heten u alvast van harte welkom! (lees verder…)

Tuin- en plantenliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Hoeve Schettereind

open_tuin_dagen_banner_mobile
banner_open_tuindagen_2018

Open Tuin dagen 2018 in samenwerking met:
De Carishof en Brookergarden

Noteer alvast in uw agenda!

vanaf zondag 15 april gaan de deuren open voor de Open tuin dagen 2018 en bent u van harte welkom bij Hoeve Schettereind in Roosteren, De Carishof in Klimmen en Brookergarden in Hout-Blerick / Venlo

(lees verder…)

impressie
van onze tuin

Afgelopen voorjaar hebben we onze voortuin/entree geheel veranderd, nieuwe paden aangelegd, en vooral meer groen, wit en blauwtinten aangeplant, mooi passend bij de kleuren van onze woonboerderij.

Aangezien we op onze locatie ook diverse keren per jaar open dagen organiseren vanwege mijn andere werkzaamheden bij All Seasons Decorations, kwamen er steeds meer mensen die ook enthousiast waren over onze tuin en graag een kijkje komen nemen. Laat u verrassen en blader gezellig door onze hoeve en tuin.

Hoeve Schettereind
Lanterdijk 43  6116 AH Roosteren

Harm & Margot Pustjens-Peters
Gsm: +31 (0)6 305 633 46

Facebook
Twitter
Instagram